רופאים מספרים

פרופ’ צבי שפירר

נשיא העמותה בדימוס

פעילותיה הברוכות של רחשי לב מוכרות לי מקרוב, אני רואה לעצמי כזכות ללוות את הארגון כ- 20 שנה מאז הקמתו אני מאוד מעריך ומוקיר את המסירות וההתמדה של כל הפועלים למען הילדים. הפעילות המבורכת מקיפה את כל תחומי הרווחה של ילדים חולי סרטן ובני משפחותיהם ומעניקה כח ותקוה בתקופה הקשה של הטיפולים.

פרופסור זאב רוטשטיין

מנהל המרכז הרפואי שיבא בתה”ש

רחשי לב היא נתינה מכל הלב,ללא גבולות. בית הילד הוא מקום מקסים המקנה למשפחות רוגע ושלווה לצד הטיפול הקשה שעובר ילדם בבית החולים.

פרופ’ יהודה סקורניק

חבר נשיאות עמותת רחשי לב, נשיא מד”א, מנהל מחלקה כירוגית א’ איכילוב

מה שניתן לעשות הוא להקל עליהם במקצת ולעזור להם לעבור את תקופת המחלה ביתר קלות. לשם כך הוקם ארגון רחשי לב העוסקים במצוה חשובה זו שלא על מנת לקבל פרס. הם מושיטים יד תומכת ומחבקת לכל אותם ילדים הזקוקים להם, מסייעים בכל דרך אפשרית והופכים את הדרך הקשה של הילדים לקלה יותר, מאירה יותר ומהירה יותר עד להחלמתם.ם.

פרופ’ גידי רכבי

מנהל מרכז חקר הסרטן בתל השומר

תרומת אגודת רחשי לב לרווחתם של הילדים החולים ובני משפחותיהם היא נפלאה. בית הילד הוא מקום יוצא דופן הראוי לכל שבח.

פרופ’ גידי פרת

מנהל טיפול נמרץ לילדים

ארגון מדהים שעושה לטובת הציבור באמונה ובמסירות , ומהווה דוגמא למקומם של בני האדם בשיפור הטיפול בילד. והצוות ברוח של נתינה מהווה דוגמא.

ד”ר יורם נוימן

רופא בכיר במערך ההמטו-אנקולוגי לילדים במרכז הרפואי ספרא בבית החולים שיבא. בנות השירות המתנדבות של רחשי לב, הן קבוצה נהדרת שעושה עבודה נפלאה כאן. באופן כללי, כל מה שראובן נותן לנו, בין אם זה במסגרת בית הילד או בתחומים נוספים – הוא תרומה מיוחדת הן למשפחות העוברות טיפול והן לרופאים ולאחיות.

פרופ’ עמוס תורן

מנהל המערך להמטואונקולוגיה ילדים

רחשי לב הוא הארגון החוץ בית חולימי והעמותה החשובה ביותר בחיי המחלקה שלנו. יחד אנו צועדים עם העמותה שנים רבות , העזרה שנותנים ראובן, בנות השרות וכל אנשי העמותה בשיפור איכות החיים של הילדים החולים , המשפחות והצוות הרפואי היא כ”כ משמעותית שאיני יכול לתאר לעצמי את פעילות המחלקה בלעדיה. הקמת בית הילד שנתה בצורה משמעותית את יכולתנו לטפל במשפחות רבות שלולא היה קיים לא היה ביכולתינו לטפל בהם. המתחם הפסיכוסוציאלי , רחבת הכניסה וחדר הצחוק הפנטסטי הם עוד מקצת דוגמאות פיזיות להליכה המשותפת של הארגון והמחלקה לאורך שנים וללב המשותף המפעם בבית החזה של רחשי לב והמחלקה להמטואונקולוגיה ילדים